FRITUUR DE MIJN

FRITUUR DE MIJN Meer dan een frituur...

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 212 beoordelingen
18 jun 2018 om 20:39 Niet naar de opmerkingen gekeken en saus vergeten.
18 jun 2018 om 9:09 Was weer al eens niet alles bij dat besteld was maar heb er wel voor moeten betalen sorry als je iets bestelt verwacht je ook dat alles er bij is
13 mei 2018 om 22:46 Je kan zelfs kiezen op welk tijdstip het geleverd wordt, en het kwam 2 minuten vroeger! Waarom zou je nog aanschuiven en wachten bij de frituur? Bovendien altijd perfect van kwaliteit !
11 mei 2018 om 18:59 Geen
10 mei 2018 om 22:26 Super snel! Lekker warm nog!
16 apr 2018 om 6:00 We moesten leveringskosten betalen terwijl er duidelijk stond dat er gratis geleverd werd boven de 20 euro. De portie was alles behalve voldoende... Ondanks dat er 200 goede reviews zijn heb ik toch sterk mijn twijfels of deze echt zijn...
1 apr 2018 om 23:57 Perfect ! Niet vettig, alles mooi goudbruin en goed gebakken... Exact wat ik besteld had, met surplus... Zelfs de enige echte originele Bicky Burgers ! Alsook de variant met krokante kipschnitzel... (die laatste vond ik persoonlijk de beste!)
29 mrt 2018 om 10:13 Broodje was doorweekt.
28 mrt 2018 om 23:13 Snel & lekker. Doe zo verder
28 mrt 2018 om 8:42 Zeer lekker en mooi compleet geleverd
20 mrt 2018 om 5:06 Friet stoofvlees besteld heerlijk zoals altijd, bestelling altijd correct en goed op tijd
16 mrt 2018 om 21:34 Lekker zoals altijd. Alleen verkeerde saus op friet. Voor de rest top.