FRITUUR DE MIJN

FRITUUR DE MIJN Meer dan een frituur...

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 201 beoordelingen
16 apr 2018 om 6:00 We moesten leveringskosten betalen terwijl er duidelijk stond dat er gratis geleverd werd boven de 20 euro. De portie was alles behalve voldoende... Ondanks dat er 200 goede reviews zijn heb ik toch sterk mijn twijfels of deze echt zijn...
1 apr 2018 om 23:57 Perfect ! Niet vettig, alles mooi goudbruin en goed gebakken... Exact wat ik besteld had, met surplus... Zelfs de enige echte originele Bicky Burgers ! Alsook de variant met krokante kipschnitzel... (die laatste vond ik persoonlijk de beste!)
29 mrt 2018 om 10:13 Broodje was doorweekt.
28 mrt 2018 om 23:13 Snel & lekker. Doe zo verder
28 mrt 2018 om 8:42 Zeer lekker en mooi compleet geleverd
20 mrt 2018 om 5:06 Friet stoofvlees besteld heerlijk zoals altijd, bestelling altijd correct en goed op tijd
16 mrt 2018 om 21:34 Lekker zoals altijd. Alleen verkeerde saus op friet. Voor de rest top.
14 mrt 2018 om 20:13 Heel goed!!! Op tijd.....en alles juist geleverd.
11 mrt 2018 om 20:14 De bestelling was er vrij snel ma het was niet te eten! Vlees was niet een doorbakken..
23 feb 2018 om 19:30 Ik had loempia's besteld maar kreeg nuggets. Bestelling was heel laat en eten was koud.
15 feb 2018 om 8:22 Eten was koud en niet lekker. Slechtste frituur waar ik ooit heb gegeten. Levering was een half uur te laat.
22 jan 2018 om 9:00 Bestelling liet even op zich wachten en we hadden de mayo en het stoofvlees apart gevraagd, wat toch op de frieten gedaan werd.MAAR alles was wel heel lekker! Dat maakt natuurlijk veel goed!! ;-)